piskóta
Kakaós- Diós kocka
Túró Rudi
fanta szelet
rácsos diós
strudli
csőröge
képviselőfánk
Kvízparti a kikapcsolódáshoz!
Pontpark







Rácsos Diós

 

Hozzávalók:

  • A tésztához:
  • 30 dkg liszt
  • 20 dkg Rama sütőmargarin
  • 1 tojás
  • 1 csomag sütőpor
  • 10 dkg kristálycukor
  • fél citrom leve és reszelt héja
  • A töltelékhez:
  • 15 dkg kristálycukor
  • 3 tojássárgája
  • 15 dkg darált dió
  • a 3 tojás felvert habja
  • baracklekvár

Elkészítés:

A tésztához valókat összegyúrjuk, és 1 órát pihenni hagyjuk. Elfelezzük, a tészta egyik felét kinyújtjuk, kibélelünk vele egy tepsit. A töltelékhez valókat kikeverjük, utoljára adjuk hozzá a felvert habot. A kinyújtott tésztára baracklekvárt kenünk, erre az elkészített tölteléket. A megmaradt tésztából rácsokat teszünk rá, és megkenjük tojássárgával. Közepes tűzön aranybarnára sütjük.







www.sutemenyeskonyvem.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!